Termeni si condiții

Site-ul https://cttdeva.ro este proprietatea Colegiului Tehnic „Transilvania” din municipiul Deva, numit în continuare “Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva”. Acest document stabilește termenii și conditiile în care puteți utiliza site-ul https://cttdeva.ro.

Accesul și utilizarea site-ului https://cttdeva.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, autentificarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și conditii, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații online. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică, care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR ȘI MARCA

Oricare text sau imagine expuse pe acest site sunt protejate, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Logoul Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva cât și oricare concept de imagine sau element grafic aparțin în totalitate Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva și colaboratorilor săi, fiind sub protecția legii drepturilor de autor. Folosirea acestora este permisă doar cu acordul scris al conducerii Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva și al colaboratorilor săi.

Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva oferă tuturor persoanelor interesate acces la site-ul https://cttdeva.ro și autorizează să vizualizeze, imprime și să transmită informațiile existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale. Informațiile folosite în scop comercial vor fi folosite doar cu acordul scris al conducerii Colegiului Tehnic "Transilvania" Deva. cttdeva.ro este marcă a Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva. Orice utilizare a acestei mărci este strict interzisă, fără consimțământul scris al conducerii Colegiului Tehnic "Transilvania" Deva. Toate numele, mărcile sau siglele postate pe site sunt proprietatea Colegiului Tehnic „Transilvania" și a colaboratorilor săi și pot fi utilizate doar cu permisiunea scrisă a deținătorului.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informațiile existente pe acest site sunt deținute de Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva sau de partenerii săi. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajați, colaboratori sau afiliați) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu conducerea Colegiului Tehnic "Transilvania" Deva sau partenerii săi. Această regulă se aplică și în cazul materialelor editoriale de tip foto, video sau audio, produse de către Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva și expuse pe site.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva sau a colaboratorilor si partenerilor sai.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispozitie de Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.
Orice eventual litigiu in legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:
- încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
- încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețea prin orice mijloace; folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afă de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricăreia dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

DISPONIBILITATEA SERVICIILOR

Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.
Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea în acest site și nu au caracter retroactiv.

UTILIZATI SITE-UL PE PROPRIA RASPUNDERE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva nu reprezintă si nici nu garanteaza în nici un fel următoarele:
- informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră; serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere; orice eroare de program va fi corectată; corectitudinea sau totalitatea informațiilor sau materialelor aflate în site, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice greșeală sau lipsuri din conținuturile site-ului (care poate include erori de editare sau/și greșeli tehnice);
- prezența sau absența virușilor sau erorilor de calculator a părților interesate care pot fi introduse sau atașate site-ului fără cunoștința sau încuviințarea Colegiului Tehnic „Transilvania" Deva. Informațiile sunt pur orientative, pentru o acuratețe mai mare vă rugăm să contactați secretariatul colegiului.

Imaginile și simulările de pe acest site sunt prezentate cu scop orientativ.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului.

Informațiile obținute de pe site-ul https://cttdeva.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în Termenii și condițiile de utilizare.